4a Biennal de Fotografia de Sant Cugat del Vallès

L’Associació Fotogràfica de Sant Cugat del Vallès – Qgat Foto organitza del 17 de desembre de 2020 al 16 de març de 2021 la 4a edició de la Biennal de Fotografia. Enguany la biennal compta amb quatre espais expositius que acullen vuit propostes expositives.

Es podrà visitar l’obra dels fotògrafs Artur Ribera, Enric Curto, Ferran Molinas, Llorenç Pie, Yves Dimant, Manel Simon, Jordi Camí, Quim Llop i Elisenda Puig.

El dijous 17 de desembre a les 19h tindrà lloc a la Casa de Cultura la inauguració oficial de la Biennal. També es vol remarcar l’activitat taller «La Fotografia es fàcil, fes un clic!» amb els usuaris de Catalònia Fundació Creativa.

Consulteu les dates i espais a la pàgina de Facebook de Qgat Foto.

Data: Del 17 de desembre de 2020 al 16 de març de 2021
Lloc: Casa de Cultura, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, (mapa)
Preu: Entrada gratuïta