«Del que passa a fora» d’Erik Estany

El Centre Cívic Can Basté acull del 10 de setembre al 31 d’octubre l’exposició «Del que passa a fora» d’Erik Estany.

En el treball, Estany mira cap a fora des de la finestra a través de la pantalla de la càmera. Aquestes dues superfícies, finestra i pantalla, se sobreposen i es confonen, i amb elles les realitats que ens mostren. El fotògraf i la màquina també s’acaben confonent, actuant com una càmera de seguretat que transforma en imatges tot allò que veu, com una màquina de veure que converteix la quotidianitat en una maqueta de la realitat plena de signes per desxifrar.

El treball registra aquesta connexió entre la màquina i el fotògraf, per pensar en l’alteritat que defineix la relació entre les persones i la tecnologia, i les implicacions que aquesta relació té en les nostres vides. En el projecte, l’autor imagina com veuen el món les màquines per pensar en com el veiem nosaltres, i mira el que passa a fora per veure el que passa a dins d’aquesta capa d’imatges que media entre nosaltres i el món.

Data: Del 10 de setembre al 31 d’octubre de 2020
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *