Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Presentació del llibre «Jo em dic» – Barcelona Photobloggers

Presentació del llibre «Jo em dic»

El proper dijous 16 de juliol a les 19h tindrà lloc a la Fundació Antoni Tàpies la presentació del llibre d’artista «Jo em dic» de Roger Guaus, publicat per l’editorial Ca l’Isidret.

Durant la presentació, l’autor farà la lectura completa del llibre. També hi intervindran Aleix Plademunt i Juan Diego Valera, membres de l’editorial, i Noelia Pérez, antropòloga i artista, que reflexionarà sobre conceptes sorgits a partir del llibre, posant-los en relació amb la resta d’obres de l’autor.

A causa de la Covid-19, l’aforament està limitat a 40 persones. Es requereix inscripció prèvia. Per assistir a la xerrada, escriviu un correu a info@calisidretedicions.cat.

Data: Dijous 16 de juliol de 2020
Horari: A les 19h
Lloc: Fundació Antoni Tàpies, C/ Aragó 255, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta