«Després del record» de Manel Úbeda

Dins la programació del Festival de fotografia Lumínic de Sant Cugat del Vallès, el Museu Nacional d’Art de Catalunya presenta la mostra "Després del record" del fotògraf Manel Úbeda (Mollet del Vallès, 1951).

L’exposició presenta imatges panoràmiques, en blanc i negre, que van ser realitzades a la tardor de 1998, al Parc d’Atraccions de Montjuïc (Barcelona), en el període en què el Parc havia tancat les seves portes al públic i es preparava per a l’enderrocament.

La solitud i les llueixes límit de primera hora del matí o d’última hora del dia, contribueixen a donar una visió poc habitual d’un Parc d’Atraccions. El títol, Després del Rècord, vol confrontar el record del Parc en funcionament (el meu record) amb una visió fotogràfica decadent i nostàlgica just abans de l’enderrocament.

La mostra, que tindrà lloc a l’antiga llibreria del museu, del 26 de març al 10 de maig de 2020, es realitza amb la col·laboració de Photographic Social Vision, entitat dedicada a la fotografia documental.

Data: del 26 de març al 10 de maig de 2020
Horari: De 10 a 18h
Lloc: Antiga llibreria del museu – Museu Nacional d’Art de Catalunya, Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta