Documental «Elliott Erwitt – Silence Sounds Good»

En el marc del Dart Festival, demà dijous 19 de desembre a les 20:30h es projectarà als Cinemes Girona el documental «Elliott Erwitt – Silence Sounds Good» d’Adriana López Sanfeliu. Les entrades es poden comprar aquí.

Elliott Erwitt ha passat tota la seva vida adulta fent fotografies de presidents, papes i estrelles de cine, així com de persones normals i també dels seus animals de companyia. Mentre el seu treball és icònic en la cultura mundial, la seva vida és en gran part desconeguda. «Elliott Erwitt – Silence Sounds Good» és un retrat amable i íntim d’un artista en el seu treball, mostrant ésser algú que valora la companyia de tot tipus per sobre de la conversa. El seu treball vital és un testimoni important del poder de la imatge. Amb la seva primera pel·lícula, Adriana López Sanfeliu aconsegueix crear un retrat íntim d’un fotògraf de primer nivell.

Data: Dijous 19 de desembre de 2019
Horari: A les 20:30h
Lloc: Cinemes Girona, C/ Girona 175, 08037 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament