Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Fotoperiodistes DRETS per la informació» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Fotoperiodistes DRETS per la informació»

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper dilluns 9 de desembre a les 19 h l’exposició «Fotoperiodistes DRETS per la informació».

Des de l’IEFC es vol donar suport als fotoperiodistes que treballen al nostre país per cobrir l’actualitat. Per aquest motiu, condemnen totes les agressions i detencions que ha patit el col·lectiu de periodistes i demanen que es faciliti la feina a tota la premsa per garantir el dret a la informació de la ciutadania.

Aquesta exposició col·lectiva recull un conjunt d’imatges de fotoperiodistes que s’han format a l’IEFC o bé que hi estan en període de formació, i que han documentat el que ha succeït a partir del 14-O a conseqüència de la sentència del procés. Donant valor a la seva feina és com demostrem la importància de la professió i la necessitat de defensar el seu treball.

Els fotògrafs/es que exposen són: Sergi Alcàzar, Mireia Arso, Oscar Bayona, Gian Marco Benedetto, Cristina Calderer, Bernat Cedó, Mireia Comas, Adrià Costa, Freddy Davies, Joaquim Domingo, Enric Estévez, Daniel Ferrer, Àngel García, Isidre García, Rubén González, Santi Iglesias, Gorka Leiza, Miguel López Mallach, Gerard Martí, Marc Martí, Joan Mateu, Àngel Monlleó, Carles Palacio, Juanjo Pérez, Aram Prats, Marc Puig, Elisenda Pons, Catarina Rafaela Rodrigues, David Redondo, Aniol Resclosa, Joan Reyes, Marc Reyes, David Rico, Daniel Roca, Oriol Roura, Paula Roque, Sarai Rua, Sergi Rugrand, Dídac Salau, Àngela Silva, Pere Tordera, Pere Virgili i Zowy Voeten.

Data: Del 9 de desembre de 2019 al 10 de gener de 2020
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta