«Rastres del temps / Paisatges onírics» de Joan Oltra

La galeria fotogràfica il mondo inaugura el proper divendres 22 de novembre a les 19h l’exposició «Rastres del temps / Paisatges onírics» de Joan Oltra.

Oltra presenta una sèrie de natures mortes reunides en dues subhistòries a primer cop d’ull allunyades l’una de l’altra que, malgrat aquesta aparent distància temàtica, tenen un nexe comú: la matèria, que des del passat es projecta en un futur incert, es configura com a objecte d’experimentació artística. La personal mirada del fotògraf combinada amb l’austeritat compositiva que el caracteritza donen com a resultat unes fotografies d’extraordinària bellesa plàstica. Art povera en estat pur.

Data: Del 22 de novembre de 2019 al 31 de gener de 2020
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *