Convocatòria «Photogenic Festival 2020»

Entre el 5 i el 19 de març del 2020 se celebrarà a Barcelona una nova edició de Photogenic Festival, una aposta per la fotografia emergent que pretén promocionar i visibilitzar propostes fotogràfiques de qualitat apropant-se al gran públic.

Aquesta iniciativa vol oferir l’oportunitat als fotògrafs/es emergents i nous talents de formar part d’una ruta expositiva que serà l’eix d’aquest festival. A cada autor/a se li assignarà un comerç o local on exposarà la seva obra durant les dues setmanes de duració del festival,

El festival convida a totes les persones interessades que tinguin obra per mostrar a participar en el mateix. El termini per presentar els vostres projectes acaba el 15 de novembre. Podeu consultar les bases de la convocatòria a la web del festival.

Aquest any el jurat del festival està compost pels fotògrafs Sandra Balsells, Carlos Pericás, Eli Garmendia i la Fundació Setba.

Si voleu estar al dia de totes les novetats que vagin sorgint entorn d’aquest festival us recomanem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook.