Conferència «Mirar les fotografies amb el cos»

El proper dijous 10 d’octubre a les 19h tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Vapor Vell la conferència «Mirar les fotografies amb el cos», a càrrec de Ricard Martínez d’Arqueologia del Punt de Vista.

Mirar les fotografies amb el cos és quelcom més que mirar-les. És retornar-hi una mica del temps que contenen, és prendre una posició davant del que representen. En aquesta conferència, Martínez parlarà de la disciplina de la refotografia, una activitat meticulosa que consisteix a tornar a fotografiar, des del mateix lloc, una escena prèviament registrada.

Data: Dijous 10 d’octubre de 2019
Horari: A les 19h
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Vapor Vell, Passatge del Vapor Vell 1, 08028 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *