«Cap de fibló» de Lluís Tudela

Mecànic inaugura el proper divendres 13 de setembre a les 19:30h l’exposició «Cap de fibló» de Lluís Tudela.

La mostra presenta una exploració visual sobre el desig a través de la càmera i amb influències que provenen del simbolisme i el psicoanàlisi. És a partir del reconeixement de l’espiral com a element simbòlic en les imatges –com a guia de la forma i el creixement en la naturalesa o com a representació del pensament–, l’exercici que motiva al fotògraf empordanès a reunir 38 fotografies que dialoguen sobre les pulsions humanes i la seva coexistència en l’entorn. Amb estampes que s’apropen tant a una pel·lícula de ciència ficció com a una pintura del romanticisme, l’exposició compta amb obres realitzades durant els dos últims anys en procés analògic, i presentades en diversos formats i suports de tela, forex i paper.

«Cap de fibló» és la primera exposició individual de Lluís Tudela a Barcelona i ve acompanyada d’una publicació editada per Noom Books, amb un text de Pol Roig que proposa una lectura poètica al relat visual. També s’hi presentaran dues peces inèdites de les artistes Blanca Miró Skoudy i Cristian Err, i una intervenció a càrrec de la directora d’art Alexandra Jordana.

Data: Del 13 de setembre de 2019 al 8 de gener de 2020
Lloc: Mecànic, C/ Verntallat 30, 08024 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *