Taula rodona «Google Street View: Un nou territori de recerca conceptual i de creativitat»

El proper dijous 18 de juliol a les 19h tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica la taula rodona «Google Street View: Un nou territori de recerca conceptual i de creativitat», amb la participació de Joan Fontcuberta, Mario Santamaria, Ruben Torras i Azahara Cerezo.

Google Street View proporciona una percepció en diferit i de segona mà (o de segon ull) de qualsevol lloc transitable sobre el planeta. Els efectes que se’n deriven són molt pràctics per als usuaris, i per aquest motiu Google Street View ha esdevingut tan popular com a sistema per localitzar adreces o per identificar racons concrets. Però també ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat i ha incentivat, així, nombrosos projectes d’artistes contemporanis: la disponibilitat i la contingència de les imatges obtingudes de la interfície genera una substància visual inèdita —la representació virtual de la realitat— que convida a ser bussejada críticament i plàsticament.

Data: Dijous 18 de juliol de 2019
Horari: A les 19h
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta