Exposició «Picasso, la mirada del fotògraf»

El Museu Picasso acull del 7 de juny al 24 de setembre l’exposició «Picasso, la mirada del fotògraf».

La mostra proposa una immersió en l’univers de Pablo Picasso a través de la fotografia, un mode d’expressió múltiple, ja que produeix imatges tan diverses que porten en elles totes les facetes d’un creador que és alhora autor, model, testimoni i espectador de la seva obra i de la seva vida.

La mirada és un «ull» extern que captura allò que altres no veuen, però també la visió de l’artista sobre la seva pròpia imatge i la seva pràctica artística.

Aquest passeig fotogràfic de taller en taller intenta mostrar la riquesa pluridisciplinària de l’obra picassiana, en què l’experimentació és la prioritat, amb independència de la tècnica i el suport utilitzats.

Des de quan juga a ser reporter durant un estiu fins a la utilització de la seva imatge com a icona, passant per l’autoretrat inspirat i juganer, Picasso manté sempre una relació complexa i intensa amb la fotografia i els fotògrafs que va deixar entrar en la seva intimitat creativa.

En aquesta exposició, basada en els considerables arxius personals de l’artista, es presenten més d’un centenar d’impressions fotogràfiques d’època i plaques de vidre inèdites. El recorregut es compon de seccions cronològiques i enfocaments temàtics que inclouen obres importants i insòlites: escultures, pintures i dibuixos en diàleg amb les fotografies.

Data: Del 7 de juny al 24 de setembre de 2019
Lloc: Museu Picasso, C/ Montcada 15-23, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *