Conferència «Fotohabitar els records»

El proper dimarts 28 de maig a les 19h tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Vapor Vell la conferència «Fotohabitar els records», a càrrec de Susanna Muriel, arxivera especialitzada en Patrimoni Fotogràfic.

Els retrats familiars son creats per fotohabitar amb els seus creadors. En l’espai construït per viure una família, la llar. Les fotografies ocupen, poblen o resideixen en aquest punt. Fotohabitar, consisteix en la creació d’un món on les fotografies ocupen un espai, en convivència amb les persones, participant de la vida quotidiana dels individus d’aquella casa. En la llar, mitjançant les fotografies familiars, subministrem la matèria primera als nostres records.

Data: Dimarts 28 de maig de 2019
Horari: A les 19h
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Vapor Vell, Passatge del Vapor Vell 1, 08028 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta