Presentació de la revista LF i col·loqui amb No Sin Fotógrafas

El proper divendres 22 de març a les 18h tindrà lloc a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca la presentació del darrer número de la revista LF i, a continuació, un col·loqui amb el col·lectiu No Sin Fotógrafas.

Lídia Penelo, directora de La Fotografía Magazine, presentarà el darrer número de la revista, centrat en el treball de Laia Abril, Sandra Balsells, Anna Surinyach, Cathleen Naudorf o Emanuela Colombo. Aquesta revista neix per parlar amb fotògrafs i fotògrafes consagrades, alhora que pretén donar visibilitat a nous talents i donar a conèixer col·lectius, escoles i espais expositius.

No Sin Fotógrafas és una iniciativa de persones en l’àmbit de la fotografia, inspirada en la plataforma No Sin Mujeres del context acadèmic, i amb la intenció d’evidenciar l’escàs nombre de dones en espais de debat i coneixement, i que tan sovint és un reflex de les estructures de poder. No Sin Fotógrafas no és un manifest de denúncia, sinó un compromís públic en favor de la presència femenina en l’àmbit de la fotografia.

Data: Divendres 22 de març de 2019
Horari: A les 18h
Lloc: Espai de fotografia Francesc Català-Roca, C/ Llança 21, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta