«Kunitachi Reflections» de Shinohara Hiroyuki

La Casa Elizalde acull del 5 de març al 17 d’abril l’exposició «Kunitachi Reflections» de Shinohara Hiroyuki.

Afligit per una sèrie de difícils i greus situacions personals, Shinohara Hiroyuki s’ha aïllat durant més de 10 anys del seu entorn, retirant-se a un apartament modest dels suburbis de Tòquio: un refugi-presó des d’on ha compost en imatges una elegia de la seva supervivència emocional.

Delicades i commovedores, silencioses i profundes, les seves fotografies no són només una reflexió pacient, estètica i filosòfica sobre allò proper i quotidià, en el més pur estil contemplatiu japonès, sinó que les imatges de Hiroyuki són sobretot el testimoni poètic d’un estat vital: l’intent d’una ànima noble i sensible que no vol enfonsar-se en l’abandonament i la foscor, però a la vegada que conviu amb la pròpia incapacitat de complir amb les expectatives rígides de la societat nipona.

Data: Del 5 de març al 17 d’abril de 2019
Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde, C/ València 302, 08009 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta