Exposició «Clic de Fotoperiodisme 2018»

El Centre Cívic Golferichs inaugura el proper dimecres 23 de gener a les 19 h l’exposició col·lectiva «Clic de Fotoperiodisme 2018».

La mostra recull els projectes dels joves fotoperiodistes de Catalunya seleccionats en el concurs de fotografia i audiovisual Clic 2018, juntament amb la presentació de la beca guanyadora del 2017. Una exposició organitzada per l’associació Diomira amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut, i que ha format part de la programació Visa‐Off, celebrada en el marc del Festival Internacional Visa pour l’Image a Perpinyà.

A l’exposició es poden veure els treballs de Júlia Tuxans, Júlia Albácar i David Barreda, Maria Contreras Coll, Alba Cambeiro, Sira Esclasans, Marianna Espinós, Wayra Ficapal, Sandra García, Cecilia Montobbio i Aleix Solernou.

Data: Del 23 de gener al 16 de febrer de 2019
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta