«Contes de la fi del món» de Léa Habourdin

Mecànic inaugura el proper divendres 18 de gener de 2019 a les 20h l’exposició «Contes de la fi del món» de Léa Habourdin.

Col·lapsologia, fi del món, sisena extinció en massa (…), ja no són només els mitjans de comunicació que ens diuen que correm cap a la nostra pèrdua, que el món tal com el coneixem està en el seu ocàs. Hem vist óssos polars famolencs en un tros de gel a la deriva, milers d’abelles mortes, tortugues marines cobertes de plàstic; aquest incessant suspens no s’atura. Les tensions entre Corea del Nord i els EEUU generen la por a l’amenaça nuclear que les notícies ens van predir. En aquest context alarmant i sensacional, Habourdin simplement proposa recollir algunes branques per fer foc, aprendre a lligar un nus i veure caure un llamp.

Aquesta instal·lació dissenyada per Mecànic està concebuda com una continuació de «Survivalists», l’exposició personal programada per l’Aliança Francesa de Busan i el Museu GoEun a Corea del Sud. Una nova sèrie de vint peces son produïdes per a l’ocasió.

Data: Del 18 de gener al 15 de març de 2019
Lloc: Mecànic, C/ Verntallat 30, 08024 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *