Mercat Fotogràfic Analògic de Nadal

El proper dissabte 15 de desembre el Taller Milans organitza un Mercat Analògic de Nadal al Pati Llimona.

El mercat comptarà amb l’obra i presència d’Anna Acebes, Emily Kirkpatrick, Ayelén Salerno, Cristina Ortiz, Mireia Terrado, Anna Uribe, Julia Guirado, Gustavo Germano, i Kokoro Encuadernación Artesanal.

També hi seran com a convidats Martí Blesa, Sandra Sinués, Alek Levasgani, Fabián Rojas i l’Espai Obert d’Investigació, a més dels responsables del Taller Milans: Ylenia Samá, Clara Martin, Francisco Gómez i Laia Albert.

A més de gaudir d’un bon vermut i queviures casolans, hi hauran tallers demostració gratuïts de pinhole familiar (d’11:30h a 13:30h) i de laboratori en blanc i negre (de 16:30h a 18h). Per assistir a algun d’aquests tallers cal inscriure’s enviant un correu a tallermilans@gmail.com.

Data: Dissabte 15 de desembre de 2018
Horari: D’11h a 19h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta