III Jornades de Fotografia Social

La Virreina Centre de la Imatge acull de l’11 al 13 de desembre les III Jornades de Fotografia Social, organitzades per la Fundació Vicente Ferrer i l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Les Jornades de Fotografia Social són un espai per a la reflexió i el debat sobre la mirada de professionals a l’hora d’abordar contextos d’injustícia social; la seva responsabilitat i compromís al retratar un determinat moment o una determinada realitat posant el focus en les desigualtats i promovent una consciència col·lectiva.

Les Jornades de Fotografia Social reuneixen a professionals de la fotografia i organitzacions que donen veu als col·lectius vulnerables amb la finalitat d’exposar les seves coincidències i les seves diferències com a plataformes de visibilització de l’exclusió social, la discriminació, les desigualtats, la justícia social i els drets humans.

En aquesta tercera edició, s’aborda la pobresa en la infància, que priva els nens i nenes dels seus drets més fonamentals i provoca no només el patiment del grup més vulnerable de la societat, sinó que condiciona el futur de tota la humanitat. Professionals de la fotografia i entitats socials debatran sobre les diferents pobreses que afecten la infantesa: l’econòmica, l’emocional i afectiva, l’estructural, la pobresa que afecta especialment les nenes o aquella que es genera amb les guerres.

Data: De l’11 al 13 de desembre de 2018
Horari: De 19 a 21 h
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *