Exposició «Eduard Olivella. Documentant cultura»

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona inaugura el proper dimarts 27 de novembre a les 19h l’exposició «Eduard Olivella. Documentant cultura».

La selecció, integrada per més de cent fotografies i documents, fa un repàs de la trajectòria professional d’Eduard Olivella, vinculada a la vida cultural barcelonina. Així mateix, documenta alguns aspectes dels processos socioculturals que van experimentar les classes mitjanes barcelonines des de principis dels anys setanta fins després dels Jocs Olímpics, un període que es va caracteritzar per un gran dinamisme i una expansió del consum cultural.

Data: Del 27 de novembre de 2018 al 18 de maig de 2019
Lloc: Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Plaça Pons i Clerch 2 – 2ª planta, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta