Presentació del llibre «The Mirror Chair Project»

El proper dimecres 21 de novembre a les 19:30h tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona la presentació del llibre «The Mirror Chair Project» d’Agus Prats. L’acte comptarà amb la participació de l’autor, del fotògraf Txema Salvans, i de Sergi Opisso i Laura Estragués, de l’estudi de disseny Opisso Studio.

El 2001 Prats va patir una greu lesió neurològica que el va deixar en cadira de rodes. Es va haver d’adaptar a una nova forma de fotografiar al carrer, ideant un sistema per subjectar la càmera al xassís de la cadira i fotografiar mitjançant un disparador remot. Durant el seu ingrés hospitalari, va escriure i fotografiar un diari personal. Però va perdre aquest diari i en un intent de trobar-lo, l’autor va realitzar un camí de tornada al lloc on va patir la lesió, al lloc d’origen, on tot va començar i canviar alhora. I allà va tornar a enfrontar-se a les mateixes emocions que fa 14 anys, però des de l’altra banda, com en un mirall on es veu reflectit.

Data: Dimecres 21 de novembre de 2018
Horari: A les 19:30h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *