«L’empremta familiar» de Nancy Borowick

En el marc del festival DOCfield Barcelona, el Palau Robert acull del 29 d’octubre de 2018 al 3 de febrer de 2019 l’exposició «L’empremta familiar» de Nancy Borowick.

Solament quan ens enfrontem a la nostra pròpia mort entenem i valorem la vida. Aquesta és la història de la família Borowick, de les experiències dels pares de l’autora, els quals van rebre tractament per un càncer avançat al mateix temps. Narra els últims capítols de les seves vides, que es van apagar amb 364 dies de diferència.

“L’empremta familiar” se centra en l’amor i en la vida davant la mort, vol retre’ls homenatge i recordar-los, vol mostrar la seva força i el seu amor com a persones i com a parella basant-se en la dualitat de la vida: el bé i el mal, l’important i el banal. “L’empremta familiar” és el retrat d’una filla sobre l’amor i la pèrdua.

Data: Del 29 d’octubre de 2018 al 3 de febrer de 2019
Lloc: Palau Robert, Passeig de Gràcia 107, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *