«Don’t Walk. Walk» de Quim Vives

La galeria fotogràfica il mondo inaugura el proper divendres 14 de setembre a les 18:30h l’exposició «Don’t Walk. Walk» de Quim Vives.

La mostra recull el resultat de cinc viatges als Estats Units, en els darrers 5 anys aproximadament. Imatges que mai van pretendre ser un conjunt durant la seva realització perquè van ser visites independents entre si. El conjunt seleccionat mostra espais públics americans. La càmera no va estar mai situada en cap lloc privilegiat. És a dir, la posició escollida era accessible per a tothom. Tampoc hi ha presència de persones de forma explícita.

Data: Del 14 de setembre al 3 de novembre de 2018
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *