Exposició “Developing the continents”

Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge inaugura el proper dijous 5 de juliol a les 19:30h l’exposició col·lectiva “Developing the continents”, comissariada per Claudia Fernández.

El tema principal d’aquesta exposició són les diferents cultures del món i la interculturalitat que això genera. Per poder mostrar per tant aquesta interculturalitat, les fotografies han estat fetes per cinc noies, una de cada continent, i totes elles han fotografiat el mateix.

Per poder fer arribar amb imatges aquesta idea, les fotografies són d’elements que marquen a una persona des que neix i durant el llarg de la seva vida donats per la societat i la cultura en la qual viu. Cada fotografia conté una petita descripció i a partir de la informació que és sabuda de les noies, la fotografia i la descripció, s’haurà d’encertar quina imatge pertany a quina noia. Sota de cada fotografia, hi haurà un petit panel, que si s’aixeca la cobertura, es trobarà escrit de qui és la fotografia.

Les fotògrafes de “Developing the continents” són Jisoo Kim de Corea del Sud, Alicia Rodríguez d’Espanya, Sisitha Ndungane que és de Sud Àfrica, Tatiana Villaseñor que és originaria de Mèxic però ha viscut tota la seva vida a Califòrnia, Estats Units i per últim Genn Lai que és de Sidney, Austràlia.

Data: Del 5 al 27 de juliol de 2018
Lloc: Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, C/ Coroleu 74, 08030 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *