Espectacle “Cicatrius de paper”

La Casa de la Impro i l’arxivera Susanna Muriel estrenen en primícia a La Lleialtat Santsenca aquest divendres 29 de juny a les 20h l’obra “Cicatrius de paper”, una síntesi entre l‘arqueologia fotogràfica familiar i la improvisació teatral que té com a origen l’estudi de més de 100 arxius fotogràfics familiars. Una cruïlla artística on les fotografies són el punt de partida per la creació d’històries i personatges.

L’estat malmès de les fotografies familiars, el seu contingut visual i l‘estudi del llenguatge de les degradacions i manipulacions, porten als improvisadors a crear històries teatralitzades i a interpretar unes imatges que estan en la memòria col·lectiva de moltes famílies.

Qui van ser les persones que apareixen a les fotos? Quins vincles tenien? Per què una imatge apareix foradada? Per què algunes estan trencades? Qui ha desaparegut del retrat i per què? Per què s‘han acolorit les imatges?

“Cicatrius de paper” és un espectacle d’impro que parla dels usos de la fotografia familiar, del pas del temps, de la memòria col.lectiva i de la manipulació que fem del record.

Data: Divendres 29 de juny de 2018
Horari: A les 20h
Lloc: La Lleialtat Santsenca, C/ Olzinelles 31, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *