Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Premis LUX 2017» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Premis LUX 2017»

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya acull del 12 al 30 de juny l’exposició «Premis LUX 2017», organitzada per l’AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España).

Al certamen d’enguany s’hi han presentat 128 fotògrafs amb 435 obres que integren un total de 1.216 fotografies repartides en les següents categories: Publicitat, Moda i Bellesa, Bodegó, Industrial, Arquitectura i Interiorisme, Retrat, Reportatge documental, Paisatge i Natura Projecte Personal, i Reportatge Social i Júnior.

Els Premis LUX se celebren anualment des de 1993. Els fotògrafs professionals troben en aquest certamen un important aparador i reconeixement per a les seves creacions, gràcies al ressò que obtenen aquests guardons i a la difusió que assoleixen.

Data: Del 12 al 30 de juny de 2018
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta