Presentació del llibre «Barcelona. Fotos prohibides»

Avui dijous 14 de juny a les 19h tindrà lloc al Museu d’Història de Catalunya la presentació del llibre «Barcelona. Fotos prohibides». L’acte comptarà amb la participació de César Martínez-Useros (La Fábrica editorial), Ricardo Feriche (autor del llibre), Samuel Aranda (fotògraf), a més de la majoria de fotògrafs que hi han col·laborat.

«Barcelona. Fotos prohibides» pretén mostrar un retrat furtiu de la Barcelona censurada o políticament incorrecta des dels anys cinquanta fins als nostres dies, a través de la mirada de gairebé quaranta fotògrafs. Des dels baixos fons fins les olimpíades, passant per l’atemptat de la Rambla als efectes de la massificació turística, el relat que se’ns planteja ens mostra una mirada inèdita de la ciutat comtal a través de les seves llums i ombres, un testimoni excepcional del procés de transformació que ha patit en els últims temps.

El volum compta amb imatges de Samuel Aranda, Manel Armengol, David Armengou i Marcela Miret, Lluís Artús, Pilar Aymerich, Santiago Bartolomeu, Consuelo Bautista, Xavi Bertral, Robert Bonet, Jordi Camí, Julio Carbó, Joan Colom, Pep Cuntíes, Pepe Encinas, Ángel García, Mariona Giner, Mariano Herrera, Marc Javierre, César Lucadamo, Kim Manresa, Julián Martín Cuesta, Jesús Martínez Atienza, Jordi Mestre, Samuel Navarrete, Kike del Olmo, Francisco Ontañón, César Ordóñez, Carlos Pérez de Rozas, Jordi Pizarro, Joan Pla, Jordi Pol, Elena Ramón, Robert Ramos, Sergi Reboredo, Pérez de Rozas, Txema Salvans, Marta Sentís, Fran Simó i Xavier Torres-Bacchetta.

Data: Dijous 14 de juny de 2018
Horari: A les 19h
Lloc: Museu d’Història de Catalunya, Pl. Pau Vila 3, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta