«Kosmos» de Marta Bisbal

El Centre Cultural Albareda inaugura el dimecres 2 de maig a les 20 h l’exposició «Kosmos» de la fotògrafa Marta Bisbal.

Bisbal ens presenta la fotografia com a contemplació, com a forma vital d’aproximació i descoberta de l’entorn. Entesa en aquest sentit, la fotografia és una pràctica lenta que li permet prendre contacte amb la realitat i el present. Espai, temps, buit i ple, així com les relacions que s’estableixen entre ells a partir de la influència de la llum que els determina i modifica contínuament són els protagonistes dels seus projectes. L’apreciació de variacions i moviments mínims articulen el seu llenguatge que enfoca sobre aspectes que poden passar inadvertits per reflexionar sobre la percepció.

Data: Del 2 al 30 de maig de 2018
Lloc: Centre Cultural Albareda, C/ Albareda 22-24, 08004 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta