Exposició “Tan lluny, tan a prop”

La Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles inaugura el proper dijous 5 d’abril a les 19 h l’exposició col·lectiva “Tan lluny, tan a prop”, organitzada per RUIDO PHOTO i l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Alison Specter, Berta Barnils, Felipe Tobón Martínez, Gian Marco Benedetto, Isaac Berenguer Roigé, Júlia Arnau Allué, Júlia Tuxans Valls, Matías Felipe Calderón González, Osama Farag Elghryani i Oscar Bayona, tots ells alumnes del curs de Reportatge Documental de Proximitat de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, presenten treballs que giren al voltant de tres temes que marquen el nostre entorn immediat: la immigració, l’alcohol i la nostra relació amb els animals.

Data: Del 5 al 28 d’abril de 2018
Lloc: Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *