“Ornitografies” de Xavi Bou

El Centre Cívic Golferichs inaugura el proper dijous 22 de març a les 19.30 h l’exposició “Ornitografies” de Xavi Bou.

A “Ornitografies” Bou enregistra el moviment de les aus durant el vol en una única imatge, fent visible l’invisible. No obstant això, el projecte s’allunya de l’anàlisi purament científica de la cronofotografia, un gènere de finals del segle XIX popularitzat pels fotògrafs Eadweard Muybridge i Étienne-Jules Marey. Un equilibri entre l’art i la ciència, un projecte de divulgació naturalista i a la vegada un exercici de poesia visual.

Data: Del 22 de març al 28 d’abril de 2018
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *