«Primer va ser la paraula» de Lagarto Fernández

En el marc del Dia Internacional de la Dona, la Casa Elizalde acull del 6 al 28 de març l’exposició «Primer va ser la paraula» de Lagarto Fernández.

Aquest projecte mostra els retrats de tretze dones que treballen activament per la consecució de la pau a l’Orient Mitjà. Són dones israelianes, palestines i internacionals que dediquen la seva vida i els seus esforços a aconseguir la fi de l’ocupació de Palestina per part d’Israel, i la fi de la violència que aquesta ocupació provoca. Dirigents polítics, sindicals, activistes de base, membres d’organitzacions internacionals, individus, representants de col·lectius i d’ONG es mouen moltes vegades en la frontera que separa (i uneix) dues societats, dues realitats.

Data: Del 6 al 28 de març de 2018
Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde, C/ València 302, 08009 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta