Presentació del llibre “Dies que duraran anys”

El proper dimecres 28 de febrer a les 19h tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona la presentació del llibre “Dies que duraran anys” de Jordi Borràs. L’acte comptarà amb la participació de l’autor i de l’escriptora Jenn Díaz, la comunicadora Natza Farré i l’escriptor Raül Garrigasai.

Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. L’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial i la resistència pacífica, seran fets que ens acompanyaran per sempre a molts, i perseguiran tota la vida a uns altres. Són moltes les imatges icòniques que van deixar aquests dies de setembre i octubre. Aquest llibre ofereix una selecció de fotografies que els millors fotoperiodistes del país, encapçalats per Jordi Borràs, van deixar per a la posteritat.

Data: Dimecres 28 de febrer de 2018
Horari: A les 19h
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *