Conferència “Captar el nostre voltant: art i societat”

En el marc del cicle “La curiositat va salvar el gat”, el proper dijous 15 de febrer a les 19.30 h tindrà lloc al CaixaForum una conferència que porta per títol “Captar el nostre voltant: art i societat”, amb Marcelo Expósito i Joan Fontcuberta.

Per desvetllar el que oculta, el fotògraf ha de tornar a mirar una i una altra vegada la fotografia, com ocorre en la pel·lícula “Blow Up” de Michelangelo Antonioni, on un fotògraf professional, després de mirar i mirar unes fotografies captades en un parc, descobreix el que aquestes amaguen. El fotògraf, el creador, és el que mira i la societat, el comú, és allò fotografiat. Però què captem en observar el nostre entorn? Què queda en ell després de ser polititzat i captat per la mirada del que sap mirar? Cal tornar, una vegada i una altra, al lloc i tornar a veure el fotografiat per observar fins a quin punt l’art i la política poden canviar la nostra realitat. La curiositat per descobrir el que ens envolta.

Data: Dijous 15 de febrer de 2018
Horari: A les 19.30 h
Lloc: CaixaForum, Av. Marquès de Comillas 6-8, 08038 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *