Xerrada sobre Duane Michals

El col·lectiu Photo Espai 30 organitza el proper dimecres 24 de gener a les 19h una nova xerrada moderada per Josep Maria Garcia per compartir la trajectòria d’un fotògraf contemporani que ha estat referent per la seva obra creativa i artística.

Aquesta nova sessió està dedicada al fotògraf Duane Michals. La seva fotografia va destacar en els anys setanta per les seves seqüències i la incorporació de textos i pintures com a elements de les fotos. Se’l considera un dels principals representants de la fotografia conceptual i filosòfica. A les seves fotografies es nota la influència del surrealisme, especialment de Magritte, Balthus i De Chirico. No obstant això, sol introduir elements de reflexió sobre l’existència humana, concretament sobre el sexe, l’humor i la violència.

Data: Dimecres 24 de gener de 2018
Horari: A les 19h
Lloc: Espai 30, C/ Hondures 28-30, 08027 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta