Xerrada sobre Vivian Maier

El col·lectiu Photo Espai 30 organitza el proper dimecres 29 de novembre a les 19h una nova xerrada moderada per Josep Maria Garcia per compartir la trajectòria d’un fotògraf contemporani que ha estat referent per la seva obra creativa i artística.

Aquesta nova sessió està dedicada a la fotògrafa Vivian Maier. Maier va passar la major part de la seva vida a Chicago treballant de mainadera. Durant les seves estones lliures, passejava pels carrers amb la seva càmera a les mans. Les fotografies de Maier enginyosament retraten la cultura americana als anys 50.

The New York Times la va reconèixer com “una de les fotògrafes de carrer més perspicaces dels Estats Units”. Maier constantment prenia fotografies que no mostrava a ningú. Feia servir més de 200 negatius per any i revelava les imatges conservant-les al dormitori que ella va convertir en estudi. Maier mai va utilitzar el seu hobby per guanyar diners. És més, les seves amistats ni tan sols sabien del seu talent. Només després de la seva mort les seves fotografies van ser publicades.

Data: Dimecres 29 de novembre de 2017
Horari: A les 19h
Lloc: Espai 30, C/ Hondures 28-30, 08027 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta