“Live, Love, Refugee” d’Omar Imam

En el marc del festival DOCfieldBCN, el Pati Llimona acull del 19 d’octubre al 27 de novembre l’exposició “Live, Love, Refugee” d’Omar Imam.

A “Live, Love, Refugee”, Imam anul·la la recurrent representació dels refugiats reemplaçant els nombres, informes i estadístiques per al·lucinacions, pors i somnis. Els demana que recreïn els seus somnis: de fugida, de castració, d’amor i terror. Disperses i surrealistes, les imatges evoquen els mons interiors més profunds i foscos d’aquells que insisteixen cada dia amb les seves arrels cada vegada més allunyades de la llar que han deixat enrere. Al mateix temps, aquestes fotografies autocompostes desafien les projeccions de victimització, oferint entrar a l’interior expressiu del qual prové la nostra humanitat.

Data: Del 19 d’octubre al 27 de novembre de 2017
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *