Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Where is everyone» d’Yves Dimant – Barcelona Photobloggers

«Where is everyone» d’Yves Dimant

L’espai És-Fera 72 de Sant Cugat inaugura el propers dies 28 i 30 setembre a les 19h l’exposició «Where is everyone» d’Yves Dimant. A les 20.30h també es passarà el documental «La Jungle» del mateix autor.

La Jungle de Calais va ser el camp de refugiats més gran d’Europa Occidental. En un moment donat hi van malviure més de 10.000 persones. Oblidat i ignorat per les autoritats responsables de protegir les vides i els drets dels refugiats, la pregunta que tots van demanar amb urgència a La Jungle va ser: «On és tothom?»

L’exposició i el documental registren els fets i mostra la veritat sobre els esdeveniments que es van desenvolupar en aquest camp. Al situar-nos cara a cara amb el surrealisme polític contemporani a través de les reflexions dels refugiats i voluntaris, marcats per l’escepticisme i com a testimoni de la sorprenent fortalesa de la mobilització civil.

Data: Del 28 de setembre al 8 de desembre de 2017
Lloc: És-Fera 72, C/ Josep Anselm Clavé 14 – Local 1, 08172 Sant Cugat del Vallès (mapa)
Preu: Entrada gratuïta