Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Êzidî: Els refugiats yazidites al Kurdistan turc» de David del Campo – Barcelona Photobloggers

«Êzidî: Els refugiats yazidites al Kurdistan turc» de David del Campo

L’Aula Màster del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya acollirà demà divendres 22 de setembre a partir de les 16 h l’exposició «Êzidî: Els refugiats yazidites al Kurdistan turc» de David del Campo. A l’acte hi participaran Mukaddes Akin (activista kurda), Özgür Günes (investigadora del CIEMEN) i David del Campo.

Aquest projecte recull el dia a dia durant dos mesos als camps de persones refugiades yazidíes de Diyarbakir i Batman (Kurdistan turc) durant l’estiu de 2016. Al voltant de 20.000 dones i homes yazidíes viuen en camps turcs des de l’agost del 2014, data en la qual l’Estat Islàmic va envair els seus pobles a la regió de Sinjar (Kurdistan iraquià).

Data: Del 22 de setembre al 22 d’octubre de 2017
Lloc: Aula Màster (edifici A3) del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya, C/ Jordi Girona 1, Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta