Exposició “ART<35 BS 2017”

La Galeria Trama i la Sala Parés inauguren el proper dimarts 5 de setembre “ART<35 BS 2017”, l’exposició col·lectiva dels deu artistes seleccionats pel Concurs Art<35 BS 2017, certamen dedicat a joves artistes de menys de 35 anys que treballen la pintura i la fotografia.

L’exposició està formada per cinc peces de cadascun dels artistes seleccionats. Es tracta de joves creadors que es troben en l’etapa d’inserció en el circuit professional de l’art contemporani -llicenciats o a l’últim curs de Belles Arts-. Un dels objectius del concurs és que els artistes puguin establir contactes amb crítics, comissaris, institucions, galeries i clients o col·leccionistes.

La mostra reuneix els treballs de Gabriel Coca, Adrià Gamero Casellas, Héctor Hernández, Asensio Martínez Soler, Esther Navarro, Joan Pallé, Jorge Pérez Higuera, Carlos Peris, Luciana Rago i Javier Rodríguez Lozano.

Data: Del 5 al 29 de setembre de 2017
Lloc: Sala Parés, C/ Petritxol 5, 08002 Barcelona (mapa) i Galería Trama, C/ Petritxol 8, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *