Exposició «Aigües Grises»

El Visor – Espai Fotogràfic inaugura el proper dijous 22 de juny a les 19 h «Aigües Grises», una mostra col·lectiva d’alumnes de 3r dels Estudis Superiors de Fotografia de l’assignatura d’Espai i Territori d’Idep Barcelona. Aquesta exposició, comissariada per Moritz Neumüller i Joan Villaplana, es podrà visitar fins al 31 d’agost.

«Aigües grises» és la suma de diferents visions individuals sobre els territoris dels rius Besòs i Llobregat. Com ens expliquen els protagonistes, “cada punt de vista en forma de treball fotogràfic respon a l’observació i la contemplació d’un entorn mai explorat a fons des de l’estètica fotogràfica. La suma de tots aquests punts de vista és una clara representació de la relació que a gran escala els humans tenim amb el medi natural i l’espai metropolità».

L’exposició reuneix els treballs de Paula Artés, Judit Bou, Sergi Colomé, Nona Duch, Aida García, Laura González, Aimar Marqueta, Rina Panyella, Julia Ramiro, Oriol Reverter, Arnau Solé, Patricia Vera i Anna Vilarrubias.

Data: Del 22 de juny al 31 d’agost de 2017
Lloc: El Visor – Espai Fotogràfic, C/ Indústria 68, 08025 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta