Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «Àgora Juan Andrés Benítez, una illa al cor del Barri Xino» – Barcelona Photobloggers

Exposició «Àgora Juan Andrés Benítez, una illa al cor del Barri Xino»

El centre cívic Pati Llimona inaugura el proper dijous 1 de juny a les 19.30 h l’exposició «Àgora Juan Andrés Benítez, una illa al cor del Barri Xino», amb fotografies de Pedro Mata i textos dels veïns del Raval.

El 5 d’octubre de 2013 sis mossos d’esquadra van matar a Juan Andrés Benítez al carrer Aurora, en ple barri del Raval. Unes imatges gravades des d’un habitatge, registren la desproporció de la intervenció policial.

Els veïns del barri i col·lectius socials impulsen la campanya #JusticiaJuanAndrés i cada dia 5 de cada mes es reuneixen al mateix lloc de la seva mort, per recordar-ho i reclamar justícia. Just al davant d’on el van matar hi ha un solar abandonat. Aquests mateixos veïns quan es compleix el 1er aniversari de la seva mort, alliberen l’espai i li donen de nou vida. Aquest dia neix l’Àgora Juan Andrés Benítez, una illa al cor del Barri Xino.

Data: Del l’1 al 26 de juny de 2017
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta