Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Enfocats 2017 – Barcelona Photobloggers

Enfocats 2017

Del 4 al 27 de maig el centre cívic Pati Llimona organitza, amb la col·laboració de diversos col·lectius i entitats de la ciutat, una nova edició del Festival Enfocats, unes jornades a l’entorn de la fotografia més compromesa i actual. Exposicions, xerrades, trobades, projeccions i tallers formatius ompliran les instal·lacions del Pati Llimona.

Enfocats presenta les exposicions «Els batecs del barri» de Sergi Bernal, «Gòtic Delights» dels alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, «Memòria efímera» d’Oscar Alvarado, Antoni Micó i Angel Martínez, «Noves tecnologies, noves societats?» d’alumnes de l’Escola DateCuenta, «Foto Relats» dels nois i noies del Casal infantil Pati Llimona i «Apropant-nos al món de la imatge» dels nens i nenes de P4, P5, 1r i 2n de l’Escola Àngel Baixeres.

El programa del festival també inclou les presentacions del Directori Clifford, del Fons Fotogràfic Francesc Boix i del Festival Revela-T. Com en anteriors ocasions, nosaltres mateixos organitzem una nova edició de Slideluck Barcelona, una sessió de projeccions de treballs fotogràfics compartint alhora un sopar de carmanyola.

A més de tot això, el festival ofereix un visionat de portfolis amb Toni Amengual, Mireia Plans i Carles Costa, projeccions dels documentals «Everybody street», «La Maleta Mexicana» i «ADENTRO – Un año en la cárcel de Jóvenes de Catalunya», i diversos tallers, entre altres activitats.

Data: Del 4 al 27 de maig 2017
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa) i altes espais de la ciutat
Preu: Entrada gratuïta