Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Trobades en una cadira» de Marta Fàbregas i Marc Vidal – Barcelona Photobloggers

«Trobades en una cadira» de Marta Fàbregas i Marc Vidal

L’espai Pigment Gallery inaugura el proper dimarts 25 d’abril a les 18h l’exposició «Trobades en una cadira» de Marta Fàbregas i Marc Vidal.

El retrat és, d’entre totes les disciplines fotogràfiques, la més difícil i la més atractiva, i també la més gratificant. Permet que el fotògraf conegui i tracti amb persones que potser no coneixeria mai si no portés una càmera entre mans.

Aquesta sèrie forma part d’un projecte personal que Fàbregas i Vidal van iniciar l’any 2005. Són retrats a persones de l’àmbit de la cultura de la Barcelona de principis del segle XXI a qui els demanen posar per a una sessió d’estudi. Són actors, músics, ballarines, pintors, arquitectes, pallassos… persones que treballen i mostren la seva feina públicament dins les disciplines artístiques o culturals. El nexe d’unió d’aquests retrats és una cadira “Thonet”, trobada a un pis de l’Eixample, i adoptada pels dos fotògrafs fa uns quants anys. Totes les persones fotografiades han segut a la seva cadira. Totes.

Aquesta exposició té un doble valor: individual i col·lectiu, ja que cada retrat té valor en si mateix, com a obra autònoma, però també el conjunt del projecte té un gran valor documental, en tant que és el reflex d’un grup de persones que treballen en un entorn determinat i en un temps concret en l’àmbit de les arts. Aquesta sèrie consta, a dia d’avui, de més d’un centenar de retrats… i continua creixent.

Data: Del 25 d’abril al 13 de maig de 2017
Lloc: Pigment Gallery, C/ Rosselló 193, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta