ArtsLibris 2017

La vuitena edició d’ArtsLibris se celebrarà del 21 al 23 d’abril a l’Arts Santa Mònica. Al llarg de les seves set edicions, ArtsLibris s’ha consolidat com la fira pionera per a la difusió i comercialització del llibre d’artista, el fotollibre i l’edició contemporània al territori espanyol.

El programa d’ArtsLibris Barcelona 2017 inclou la presència de més de vuitanta expositors internacionals, el IV Simposi Internacional Faktura i Sistemàtica del Llibre d’Artista i les presentacions del Speakers’ Corner, així com l’exposició “Llegible-Visible. Entre el fotograma i la pàgina”, comissariada per Mela Dávila; la presentació del tercer volum de la Sèrie AL, de Javier Peñafiel; el projecte convidat Fun Fan Fest i diversos tallers. A més, com cada any, s’hi atorgarà el Premi ArtsLibris–Fundació Banc Sabadell.

Data: Del 21 al 23 d’abril de 2017
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Divendres 21 i diumenge 23, entrada gratuïta / Dissabte 22, pagament

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *