Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Convocatòria «Photogenic 2017» – Barcelona Photobloggers

Convocatòria «Photogenic 2017»

Entre el 29 de setembre i el 8 d’octubre se celebrarà als barris de Gràcia i El Born una nova edició de Photogenic, un esdeveniment que busca donar visibilitat a nous talents i fotògrafs emergents amb un format innovador, realitzant exposicions gratuïtes a peu de carrer, marcant així una ruta alternativa que donarà peu al coneixement de nous talents i comerços singulars.

El festival convida a tots els fotògrafs que tinguin obra per mostrar a participar en el mateix. El termini per presentar els vostres projectes acaba el 15 d’abril. Podeu consultar les bases de la convocatòria a la web del festival.

Si voleu estar al dia de totes les novetats que vagin sorgint entorn d’aquest festival us recomanem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook.