Exposició «Objectiu Territori»

La sala d’exposicions de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles inaugura el proper dimarts 28 de març a les 19 h l’exposició «Objectiu Territori», organitzada per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

La mostra recull temàtiques de l’entorn proper dels participants. Un exemple de com l’objectiu del reportatge se centra ben a prop, lluny de terrenys exòtics o de temàtiques extremes. Documentar els espais de convivència, reflectir els territoris mentals, o mostrar la integració de la religió musulmana al nostre entorn. Aquestes són algunes de les qüestions treballades durant el curs de Reportatge Documental de Proximitat impartit per l’entitat RUIDO Photo, com a equip docent, i en el marc dels Cursos d’Especialització que ofereix l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

L’exposició reuneix els treballs d’Olga Aibar, Carlos Esquivel, Montse Giralt, Marta González, Amanda Martín, Marc Mesa, Pere Montiel i Ester Pérez.

Data: Del 23 de març al 13 d’abril de 2017
Lloc: Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta