Presentació del projecte “Weapons: el negoci de les armes”

El proper dimecres 15 de març a les 19h tindrà lloc a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles la presentació del projecte de fotografia documental “Weapons: el negoci de les armes” de Marc Javierre-Kohan.

L’exposició del projecte, que actualment es pot veure al Castell de Montjuïc fins el 19 de març, està basada en el llibre que porta el mateix títol publicat el setembre de l’any passat. L’objectiu de Javierre-Kohan és denunciar la perversió de la indústria de l’armament a partir del les imatges preses a Eurosatory, una de les fires internacionals més destacades de la indústria armamentística.

La mostra també recull un seguit d’imatges del mateix autor dels atemptats produïts a París el novembre de 2015, els quals el fotògraf va viure en primera persona, i que posen en evidència les mateixes contradiccions i perversions d’aquesta letal indústria.

Data: Dimecres 15 de març de 2017
Horari: A les 19h
Lloc: Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *