“Back to home” de Mª Consuelo Alcaide

El centre cívic Pati Llimona inaugura el proper dijous 23 de febrer a les 19.30 h l’exposició “Back to home” de Mª Consuelo Alcaide.

“Back to home” és un treball que està en procés. Com molts altres joves l’autora ha hagut de tornar a la llar familiar, i ha aprofitat aquesta situació com reconciliació a la pèrdua que viuen molts. Diuen que les petites coses, en el fons, són les més importants en la vida. No per coses en si (que també) si no pel que representen; companyia, benestar, bellesa… de totes maneres, algunes coses grans són importants també. Potser no sigui qüestió de dimensions… si no de percepcions.

Per això, Alcaide parla de la seva llar, de la seva família… la seva llum sempre l’ha inspirat, donant-li pau, donant-li calma… Li agrada congelar moments de la seva vida, de les nostres vides, que transcendeixin en el temps i aconsegueixin traslladar la sensació viscuda en un determinat instant al moment en què les tornem a contemplar.

Aquest és un petit homenatge a la seva llar, als seus sentiments amagats i al que li inspira d’ella.

Data: Del 23 de febrer al 18 de març de 2017
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *