Presentació del llibre “Traços de llum”

El proper dijous 16 de febrer a les 18.30h tindrà lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya la presentació del llibre “Traços de llum. La col·lecció Duran de daguerreotips”. L’acte comptarà amb la participació del director del Museu, Jaume Perarnau, i del cap de Conservació i autor del llibre, Oscar González.

“Traços de llum. La col·lecció Duran de daguerreotips” és el primer llibre de la nova col·lecció Col·leccions del mNACTEC, que vol descobrir els objectes del fons patrimonial del Museu amb un format atractiu i original. Una primera versió reduïda del llibre va donar lloc a la primera exposició virtual del portal Fotografia a Catalunya amb gran èxit de visites. En una època en la qual la fotografia segueix evolucionant i adquirint protagonisme, el llibre fixa la mirada en el naixement dels daguerreotips i com van modificar per sempre la percepció que els éssers humans tenien vers el món i vers si mateixos. Traços de llum proporciona les claus per poder apreciar les joies de la fotografia antiga, el virtuosisme dels treballs d’alguns dels primers fotògrafs i l’ús que d’aquestes obres va fer la societat del seu temps.

En l’acte s’exposaran alguns daguerreotips de la col·lecció del Museu i es regalarà un exemplar del llibre als assistents.

Data: Dijous 16 de febrer de 2017
Horari: A les 18:30h
Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Rambla d’Ègara 270, 08221 Terrassa (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *