Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«YOZ. Història Natural» de Pàtric Marín – Barcelona Photobloggers

«YOZ. Història Natural» de Pàtric Marín

La galeria il mondo inaugura el proper dijous 2 de febrer a les 19:30h la exposició «YOZ. Història Natural» de Pàtric Marín.

«YOZ» és una història que narra la teoria de l’evolució natural a petita escala. El principi d’una passejada per un bosc es transforma en alguna cosa màgica al moment que cau un meteorit, esquinçant la pell de la fotografia; obrint una ferida que emana llum i transmet energia a aquests elements naturals que ningú veu però formen part del tot.

El contagi de llum és fugaç. Es propaga per branques, pedres, terra, fulles… elements que cobren un nou sentit; objectes corrents que es muden cap al misticisme. Tot muta a gran velocitat, la matèria s’evapora; es fragmenta en minúsculs punts de llum traspassant l’horitzó de successos.

Passada la línia de la imaginació i de la realitat, divagant en la nova dimensió, redescobrim la complexitat d’uns elements carregats de luminescències. Potser… el principi de la vida.

Data: Del 3 de febrer al 31 de marc de 2017
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta